Stormen

De voksne i Unge Stormen

I Unge Stormen har vi flere voksne som hjelper ungdommene med arbeidet. De har ulik erfaring og kompetanse, men deler interessen for å jobbe med ungdom.

Linda Skipnes Strand

Koordinator Unge Stormen

Jeg heter Linda og er koordinator for Unge Stormen. Jeg vil jobbe for at ungdom som vokser opp i Bodø skal trives og ha det bra, og at de skal gis mulighet til å påvirke utviklingen både på Stormen bibliotek og i byen generelt. Dette gjennom tilbud de selv starter og driver. Hovedfokuset mitt er at det er ungdomsmedvirkning i alle ledd og at alle Unge Stormens prosjekter er for, av og med ungdom. Min oppgave er også å engasjere ungdom til å skape aktiviteter i biblioteket.

Jeg er utdannet medieviter og har mange års erfaring fra å jobbe med kultur flere steder i landet. Jeg har fra ung alder engasjert meg i ulike organisasjoner som jobber med kultur, miljø, menneskerettigheter med mer. De siste årene har jeg jobbet mye med festivaler, klubbdrift og annen type kulturproduksjon. Det jeg liker aller best å jobbe med er kulturformidling for og med barn og unge.

Kontaktinformasjon:

Facebook: Linda Unge Stormen

Telefon: 476 14 101

E-post: linda.skipnes.strand@bodo.kommune.no

 

Marie Louise Stabell Rødsand

Pedagog

Jeg jobber som pedagog i Stormen bibliotek, og har ansvar for å gi skoleklasser eller andre elevgrupper som kommer på besøk i biblioteket på dagtid et tilbud. Jeg er utdannet adjunkt med opprykk, og har jobbet 8 år i vanlig grunnskole og 6 år som ungdoms- og aktivitetskoordinator i Bodø og Omegns Turistforening, før jeg kom til Stormen bibliotek. Jeg syns det er veldig gøy å få være med på å legge til rette for ungdomsmedvirkning og aktivitet gjennom arbeidet med Unge Stormen, og å få være del av denne kreative og inkluderende gjengen!

I Unge Stormen bidrar jeg der det trengs, enten det er tirsdagsmøter, torsdagsaktiviteter eller andre arrangementer som står på planen. Jeg har selv bred interesse innenfor kultur, natur- og friluftsliv, miljø og inkludering, og har hatt flere verv innen frivillige organisasjoner helt siden jeg selv var ungdom. 

Kontaktinformasjon:

e-post: marie.louise.stabell.rodsand@bodo.kommune.no

Telefon: 482 00 785 

Facebook: Marie Stormen

 

Karoline Moen

Koordinator Unge Stormen Tekst

Jeg er koordinator for US tekst som er ei satsing for ungdom som er interessert i lesing, skriving og litteratur i alle former.

Jeg har vært engasjert i litteratur og skriving siden jeg var ungdom og har blant annet vært med å drive skrivegrupper for unge, produsert festival for ny dramatikk og satt opp egne stykker ved ulike teaterfestivaler. Jeg har både studert og undervist innen skriving og litteratur ved Roehampton University og Royal Central School og Speech and Drama i London.

Unge Stormen Tekst er akkurat ei slik satsing som jeg selv savnet som ungdom i Bodø. Det er kjempeartig å få være med i etableringen av satsningen og hjelpe til med å realisere ungdommenes egne ønsker for hva Unge Stormen tekst skal være! Det viktigste for meg er at ungdom som vil arbeide med tekst føler at de har et åpent, kreativt og skapende miljø de kan ta del i på biblioteket. Stillingen som koordinator for Unge Stormen Tekst er finansiert av SNN Stiftelsen. 

Kontaktinformasjon:

E-post: karoline.moen@bodo.kommune.no

Telefon: 992 42 273

 

Oskar Yazan Mellemsether

Unge Stormen Media(US Media)

Jeg jobber som produsent i Stormen bibliotek og følger opp ungdommer med interesse innenfor media i Unge Stormen. Jeg har gått filmproduksjon på Norges kreative fagskole i Trondheim og drevet med kortfilm og videoproduksjon i flere år. Jeg har bachelor i pedagogikk fra NTNU og har jobbet med ungdom i Bodø siden 2014. 

US Media består av ungdom som er glad i digital kunst og formidling i form av grafikk, foto, video eller spillutvikling. US Media skal være et aktivitetsbasert tilbud der man kan møte andre kreative ungdommer å samarbeide med. Ungdommer i US Media får opplæring og veiledning i mediefaglig utstyr og programvare. De lager ogå innhold og promomateriale til Unge Stormens øvrige arrangement.

Kontaktinformasjon:

oskar.yazan.mellemsether@bodo.kommune.no

Telfon: 922 80 008

 

 

Stormen

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

 

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø
 

Postadresse:

Stormen bibliotek, Postboks 289, 8001 Bodø