Stormen

Bli med i Unge Stormen!

Om du vil gjøre mer og bli et AKTIVT MEDLEM av Unge Stormen kan du være med på å arrangere og skape ting for ungdom i Stormen bibliotek. Her kan du lære om og jobbe med arrangement, media og tekst. Det er møte i Unge Stormen hver tirsdag mellom kl 16.30 og 19.00. Første timen er det heng, og så jobber en i grupper med ulike aktiviteter og prosjekter fra kl 17.30 til 19.00.  

ARRANGØRGRUPPA

Ønsker du å lære om og jobbe med booking, teknikk, artistservice, produksjon eller markedsføring? Da er arrangørgruppa noe for deg. Arrangørgruppa har arrangert veldig mange forskjellige aktiviteter, fra filmkvelder, graffitikurs, filmmaraton, konserter og boksirkel til kunst- og hobbykvelder. Det er også arrangørgruppa som er ansvarlig for å arrangere festivalen Vindkast hvert år i april. De fleste aktivitetene arrangørgruppa arrangerer befinner seg i ungdomsrommet på Stormen bibliotek. Rommet ligger innerst i 2. etasje.

Hvilke og hvor mange arrangementer du ønsker å være med på velger du selv. Du trenger ikke å kunne noe fra før – du vil få opplæring i det som skal gjøres av Unge Stormen. Alle som blir med i arrangørgruppa får en egen Unge Stormen genser med sitt navn på og US logoen. Du får også en attest hos koordinator, som en kan bruke i framtidig jobbsøking. Etter avtale med koordinator, kan du også sette henne opp som referanse i jobbsøking.

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med koordinator Linda Skipnes Strand.

 

MEDIEGRUPPA

Ønsker du å lære mer om og jobbe med foto, video, filmskaping, grafisk design, promo/sosiale medier, animasjon, gaming eller spillutvikling? Da er mediegruppa noe for deg. Gjennom Unge Stormen media har Stormen bibliotek laget et senter for film og formidling. Senteret fokuserer på unges trang og evne til å skape og formidle historier gjennom filmmediet, men også andre visuelle digitale flater. Unge Stormen media ønsker å inspirere de unge til å bli kjent med filmmediet, skape historier og være en sentral møteplass for film i Nordland. Vi ønsker å skape og sikre rekruttering til filmbransjen i Nordland i fremtiden, men også være en allmenn formidler av kunnskap om film og medier. Vi vil skape en møteplass mellom den etablerte bransje og de unge talentene gjennom seminarer, kurs, profesjonelt filmutstyr og opplæring.

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med produsent Oskar Yazan Mellemsæter.

 

TEKSTGRUPPA

Ønsker du å lære mer om og jobbe mer med boksirkel, skrivegruppe eller litteraturfestival? Da er tekstgruppa noe for deg! Her kan du bli med i boksirkel, delta på skrivekurs, komme på kreative verksteder, møte forfattere du liker, få tilbakemelding på tekster du har skrevet og mye mer!

Boksirkel

Vi møtes på torsdager mellom kl. 18:00-20:00 hver tredje uke. Vi diskuterer bøker, ser filmer og har kreative verksteder!

Skriveworkshop

Bli med på skriveworkshop den siste lørdagen hver måned mellom kl. 12:00-14:00. Her gjør vi skriveoppgaver, gir hverandre tilbakemeldinger på tekster og jobber mot utgivelse av en US Tekst antologi!

Du er hjertelig velkommen på neste arrangement! Hvis du har en ide til en annen aktivitet du vil være med å starte opp så rop ut!

For å få med deg fremtidige litteraturaktiviteter så kan du følge oss på Instagram eller se på programmet til Stormen bibliotek.

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med koordinator for Unge Stormen tekst, Karoline Moen.

Unge Stormen tekst er finansiert av SNN Stiftelsen. 

 

 

Stormen

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

 

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø
 

Postadresse:

Stormen bibliotek, Postboks 289, 8001 Bodø