Hva har Unge Stormen drevet med?

Her er en del høydepunkter som både styringsgruppa og nettverket har drevet med den siste tiden.

Nettverk

Styringsgruppa har jobbet aktivt med nettverksbygging siden juni 2014, og jobber videre mot sitt mål, å få ungdom til å bruke Stormen. Nettverket øker stadig i antall med nye ungdommer og nye interesser. Vår 2015 passerte nettverket over 150 medlemmer, og disse blir stadig informert og inkludert i hva som skjer i Stormen.

 

Holdt presentasjoner

Kjernen i Unge Stormen har til tider dratt rundt for å presentere prosjektet Unge Stormen og arbeidsmetodene vi bruker. Dette både for å spre informasjon om Unge Stormen, men også for å inspirere andre ledere til å drive mer aktivt med medvirkning på sine arbeidsplasser. Denne presentasjonen har kjernen hatt ved flere anledninger, ved konferanser i Bodø, ledersamlinger i Saltstraumen, for storbynettverket og flere.

 

Rundt omkring


Styringsgruppa reiser til tider rundt om kring for å se hvordan andre driver ungdomsmedvirkning i deres kulturhus/bibliotek, og for å observere arbeidsmetoder med overføringsverdi tilbake til Stormen. 
I august 2014 reiste kjernen og koordinator til Odense i Danmark for å delta på en medvirkningskonferanse med navn Hands on/Hands off. Her fikk vi et inntrykk av hvordan danskene bedriver ungdomsmedvirkning i forhold til Bodø og Stormen.
Senere på høsten 2014 reiste to medlemmer av styringsgruppa til ISAK kulturhus i Trondheim med samme mål. Etter en rundtur i dette kulturhuset for ungdom var disse med på en konsertproduksjon.
I Januar 2015 tilbrakte hele styringsgruppa en helg på Saltstraumen Hotell, der ble det jobbet med metoder, ungdomsmedvirkning som helhet og strukturering av styringsgruppa for videre arbeid.

 

Filmer


Det har blitt laget flere info-filmer om Unge Stormen både i sammenheng med prosjekter, men også for å gi innblikk i både hvordan styringsgruppa jobber og hvordan nettverket fungerer. Den første filmen som ble laget i regi av Unge Stormen hadde slagordet ”Æ e Stormen”. Daværende styringsgruppemedlem Vegard Aglen sto i spissen for denne samtidig som byggeprosjektet foregikk, og filmen er brukt ved mange anledninger både innenfor og utenfor Stormen. 
Se link til filmen her. 

En annen film om nettverkets funksjon ble laget av et team bestående av medlemmer av styringsgruppa(vår 2015), og nettverket ble brukt for å få med teknikere, filminteresserte, kunstnere, dansere, musikere og gaminginteresserte i filmen. 
Denne filmen kan du se her.

 

Åpningen av Stormen

Styringsgruppa til Unge Stormen hadde et arrangement under åpningsdagen til Stormen 15. November i Glasshuset. Til dette fikk ble ungdommer i nettverket kontaktet og spurt om de ville hjelpe med gjennomføringen av dette. Resultatet av dette var at flere musikere, dansere, teknikere, unge arrangører og to gutter som er glade i å kle seg ut, hjalp til med å gjennomføre arrangementet. To av styringsgruppemedlemmene var konferansierer, og fikk i løpet av arrangementet snakket med blant annet Shirley Bottolfsen, Per Sundnes, Biblioteksjef Trud Berg, Sinussjef Thomas Litangen og Leder for Bodø Ungdomsråd Filip Digre.

 

Stormen

Åpningstider Biblioteket


Man-Tor: 08:00-21:00
Fre:         08:00-18:00
Lør:         10:00-16:00
Søn:        12:00-16:00

 

Barneavdelingen stenger kl. 20:00
(gjelder mandag-torsdag)

 

Skrankene er ubemannet i følgende tidsrom:

 

Man-Fre: 08:00-09:00
Ons:        13:45-15:45

 

Besøksadr: Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Kontakt Stormen bibliotek:
Telefon: 75 55 61 00
bibliotek@stormen.no

Åpningstider Konserthuset

Konserthuset åpner 1 time før arrangementer.

 

Generell åpningstid:
Man-Fre: 09:00-16:00
Lørdag: 12.00-15.00
Søndag: stengt

Besøksadr: Stormen Konserthus, Storgata 1B, 8006 Bodø
Fakturaadr: Stormen Konserthus, Postboks 294, 8001 Bodø
Org.nr: 987181338
 

Informasjon og billettluke:
Telefon: 75 54 90 10
billettsalg@stormen.no

Hovedsamarbeidspartner Konserthuset