Stormen

Vindkast

  • Dato

    12.april
  • Klokkeslett

    18:30
  • Spillested

    Stormen bibliotek og konserthus

Fredag 12. april og lørdag 13. april skal Unge Stormen ha GRATIS festival!! Det blir kurs, turneringer, konserter og mye gøy!! Vi håper at vi sees!

Program fredag:  

18.30: Dørene åpner (Stormen konserthus) 

19.30: Konsert med 3/5 Blond (Sinus, Stormen konserthus) 

19.55: Konsert med Innhåldsfortegnelse (Sinus, Stormen konserthus) 

21.00: Konsert med TØFL (Sinus, Stormen konserthus) 

22.00: Konsert slutt 

Billett til fredag

 

Program lørdag:  

10.30: Dørene åpner (Stormen bibliotek) 

11.00: Festivalen åpner (Boksamlinga Stormen bibliotek) 

11.00: Utstillingsåpning. Fotografier av ungdom tatt på fotokurs med Unge Stormen og FRUKT. 

11.15: Improkurs (Litteratursalen, Stormen bibliotek) Påmelding

11.15: Trackmaniakurs (Digital kveld, Stormen bibliotek) Påmelding

11:15: Workshop tekstilmaling (Kreativt verksted, Stormen bibliotek) 

11.30: Turnering 1, Kortspill (Boksamlinga, Stormen bibliotek) Påmelding

11.30: Smash turnering (Ungdomsavdelinga, Stormen bibliotek) Påmelding

13.00: Turnering 2, Bordtennis (Boksamlinga, Stormen bibliotek) Påmelding

13.00: Mariokart-turnering (Ungdomsavdelinga, Stormen bibliotek) Påmelding

14.30: Switch sports turnering (Ungdomsavdelinga, Stormen bibliotek) Påmelding 

15.15: Kurs slutt 

15:45: Komiker Hallvard Dyrnes (Boksamlinga, Stormen bibliotek) 

16.30: Gratis pizza (Boksamlinga, Stormen bibliotek) 

17.00: Dørene åpner Stormen konserthus 

18.00: Konsert Hansi (Sinus, Stormen konserthus) 

19.30: Konsert Kode.59 (Sinus, Stormen konserthus) 

20.30: Konsert slutt 

Billett til lørdag

 

GRATIS BUSS HJEM BÅDE FREDAG OG LØRDAG FOR DE SOM SKAL I RETNING FESTVÅG OG SALTSTRAUMEN. AVGANG RETT ETTER AT SISTE KONSERT ER FERDIG PÅ SINUS. 

 

3/5 Blond

3/5 er et helt nytt band i Bodø som spiller litt ish Indie alternativ rock. Bandet ble dannet i sommerferien og består av fem veldig forskjellige folk. En liten funfact er at 3/5 av bandet kan instrumentene sine resten kan egentlig ikke det. 

 

Innhåldsførrtægnelse

Dette er innhåldsførrtægnelse, et lite alternativt indie-rock band fra Bodø som inneholder Beate Marvold, Vilde Overvoll, Christoffer Skog, Lee Moen og Aleksander Vandeloock. De startet å spille i lag på FRUKT-uka i fjor. Nå har de vært sammen som band i litt over et år. 

 

TØFL 

Da indieheltene i TØFL slapp debut-EPen «Eg ska» i 2018, fikk de strålende mottagelse i alt fra Klassekampen til Gaffa, og hadde hele 3 av 5 låter listet på NRK P3. Siden har Stavangerbandet surfet på det norske pophavet. Bandets låter om lengselen etter en ekstatisk tilstedeværelse, kombinert med et boblende liveshow, har gitt dem en trofast fanbase og sørget for flere utsolgte klubbkonserter og festivaler rundt om i landet. Under pandemien har bandet låst kjellerdøren, gaffateipet plektrene til fingrene og snekret på det kommende debutalbumet. På tampen av 2021 slapp TØFL singlen "Raketter" - en låt om å ikke klare å gjennomføre det man egentlig vil. Dette er et tema som har blitt veldig ekte for bandet, og mange med dem, i året som har gått. "Raketter" er en låt i god TØFL-ånd, med svære gitarer, høy allsangfaktor og en tekst du føler handler om deg selv. De har samarbeidet med flere av landets dyktigste musikkhoder, og på "Raketter" har de med seg stjerne-produsenten fra Stavanger, JOKI (Zara Larsson, XXXTentacion). Nå skal endelig nye låter flakse ut av studio og inn på hjemmefester hos det norske folk. 

Lytt til musikken

 

Hallvard Dyrnes

Hallvard Dyrnes er en "rising star" i underholdningshimmelen! Han er en fremadstormende standup-komiker og improvisatør. Med sitt kjappe hode og absurde observasjon er har han underholdt tusenvis av nordmenn de siste årene. Hallvard er særlig kjent fra Latter Live sesong 4, hvor klippet hans er sett over 1 million ganger og med over 1,9 million likes er han også populær på TikTok. Han har også vært med i Tv Norge-serien"Hvite gutter" og er å finne på flere youtube-kanaler. Hallvard er en del av det faste inventaret til Humor Nieu i Oslo, men er også jevnlig å se på stand up-scener rundt omkring i Norge. Han er nå på turné med sitt første soloshow “Første show” og tar da også turen innom Bodø og Vindkast.  

Hallvard Dyrnes på YouTube

 

Hansi

Hans-Einar «Hansi» Urskog er en 16 år gammel artist fra Tjongsfjord, Rødøy kommune. Han lager musikk i skjæringspunktet mellom Rap og RnB, han har drevet med musikk siden han var 10 år gammel, og startet å legge ut låter på Spotify i en alder av 13 år(!) Han jobber helt alene, og har lært seg alt fra innspilling, mixing og produsering selv. All utgitt musikk har blitt laget hjemme på gutterommet med en gamingmikrofon. Ryktet er at han har en ny singel kommende den 26.4 og at alle burde være spent på den! 

Lytt til musikken

 

Kode.59

Kode.59 er en rapgruppe fra Etterstad i Oslo. Gruppa består av Thomas Muligtahn, Marius Galetic, og Thanujan Nageswaran. Deres første singel Sommerfugl kom ut 1. mai 2020, og hadde en gjesteopptreden fra Undergrunn-rapperen Marstein. De slapp debutalbumet Nabolagets helter den 7. februar 2024. Kode.59 har spilt på Øyafestivalen, By:larm, hatt gjesteopptreden med Ungergrunn både på Øyafestivalen og i Oslo Spektrum og i mars i år opptrådte de for to utsolgte hus på Parkteateret i Oslo! Nå kommer de til Bodø og Vindkast. Gled dere!  

Lytt til musikken

 

Arrangementet er gratis og åpent for ungdom mellom 13 og 21 år. 

Rusfritt.

 

 

Anbefalinger

Stormen

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

 

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø
 

Postadresse:

Stormen bibliotek, Postboks 289, 8001 Bodø