Stormen

Over norm - Foredrag med John Hammersmark

  • Dato

    16.oktober
  • Klokkeslett

    18:00
  • Spillested

    2. etasje

Årets tema for VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE er at vi trenger å snakke mer sammen.

I boka "Over norm" har kapteinen i Kompani Lauritzen skrevet om mestring, samarbeid, selvledelse og baklengsstup. Kan det gi oss inspirasjon til å mestre de utfordringer vi møter i hverdagen og til å våge å ta kontakt med andre mennesker?  

Onsdag 16. oktober kommer forfatter John Hammersmark til Stormen Bibliotek! Dette arrangementet har vi fått til fordi vi samarbeider med Mental Helse Bodø og vi har fått støtte fra Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge. 

Fra forlaget sin beskrivelse av boka:   
“Kan vi mennesker faktisk endre oss? Kan vi kjempe oss fri fra begrensningene naturen har utstyrt oss med? Hvordan kan vi lære oss å overstyre frykten vår og stupe baklengs ut i fremmed farvann? John Hammersmark har bakgrunn fra Forsvarets Spesialkommando (FSK) og risikofylte utenlandsoppdrag i blant annet Bosnia og Afghanistan. Nå lærer han rekruttene i Kompani Lauritzen å stå i ubehag, ta kontroll i møte med det ukjente og overvinne frykt så de kan prestere i krevende situasjoner. I Over norm viser han hvordan spesialsoldatens tankesett og verktøy, som er videreført i TV2-suksessen, er overførbare til oss alle – selv i vår sivile hverdag. Hammersmark lover ingen enkle løsninger. Det er nemlig i ubehaget at mestringen – og endringen – skjer.”  

Vi gjør oppmerksom på at foredraget vil være i bibliotekets andre etasje, boksamlinga, og at vi har begrenset antall plasser. Det vil ikke være anledning til å reservere plasser på forhånd, så her gjelder det å være tidlig ute. 

ARK Glasshuset vil selge bøker, og det vil være mulighet for å få kjøpt signerte bøker. Vi har også boka til utlån. 

Tusen takk til Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge for støtte til arrangementet og til våre gode samarbeidspartnere i Mental Helse Bodø.   

#kraftfullelitteræreopplevelserforalle = Kraftfulle litterære opplevelser for alle   

 

Anbefalinger

Stormen

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

 

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø
 

Postadresse:

Stormen bibliotek, Postboks 289, 8001 Bodø