Stormen

Biblioteket åpner opp igjen

Kjære venner av Stormen bibliotek. På grunn av økt smittetrykk i kommunen ble det vedtatt at biblioteket skulle holde stengt fra og med 13. mars til og med 11. april. Fra mandag 12. april kan biblioteket egentlig åpne opp, men vi trenger litt tid til rydding og omstilling. Det betyr at vi åpner dørene for publikum fra og med tirsdag 13. april.

 

Sist oppdatert 12. april 2021.


Gjenåpning

Selv om vi åpner dørene den 13. april, minner vi om at de nasjonale reglene om å holde 2 meter avstand fortsatt gjelder. Noe av tilbudet i biblioteket vil derfor oppleves som redusert, f.eks. så er antall sitteplasser rundt bordene færre enn normalt og publikum kan ikke forvente å bli værende lenge i barnebiblioteket. Der er det snarvisitt-prinsippet som fortsatt gjelder.
 

Du kan fremdeles bestille lesestoff eller andre typer medier du ønsker å låne av oss. Konseptet vårt er at du bestiller bøker og venter på tilbakemelding før du kommer og henter det du har bestilt. 


Klikk – bestill

Du kan bestille bøker hos oss via minesider, i Bibliofil-appen eller ved å sende en mail til bibliotek@stormen.no.

Har du ikke lånekort fra før? Da kan du registrere deg her.
 

Vent - på beskjed

Når vi har mottatt din bestilling, vil en av våre medarbeidere lete frem det du har bestilt. Selv om vi gjør dette så fort vi kan, kan du forvente at det går litt tid før du får beskjed om at din bestilling er klar. Er boken allerede reservert til noen andre, settes du på venteliste, og det vil ta lengre tid før du får tilbakemelding. Dette gjelder særlig for populære bøker.

Det kan være lurt å dobbeltsjekke at du har oppgitt riktig e-postadresse og telefonnummer hos oss, slik at vi slipper å leke detektiv for å få tak i deg.


Hent – i biblioteket

Du møter opp i biblioteket og henter det du har bestilt. Husk å ta med lånekortet ditt.

Har du levert en større bestilling, men fikk ikke alle bøkene? Fortvil ikke. Resten av bestillingen din er under behandling og du får en ny beskjed fra oss så snart den er klart for avhenting. Vi gjør dog så godt vi kan for å ekspedere din bestilling i helhet. 


Innlevering

Alle utlånte medier har automatisk blitt fornyet til 19. april, og det vil ikke bli sendte purringer eller regninger på utestående lån i perioden. Når dørene åpnes kan du komme å levere som normalt.
 

Arrangementer

Covid-19: F.o.m. 13. mars 2021 gjennomføres ikke arrangementer i Stormen bibliotek. Unntaket er digitale arrangementer, disse kan gjennomføres, så fremt man kan legge til rette for 2 meters avstand, samt følge formulering i lokal forskrift: 

Digitale arrangementer med maksimalt fem personer til stede, i tillegg til utøvere og annet nødvendig produksjonspersonell, er tillatt.
 

Smittevern 

Følg de generelle smittevernreglene, hold god avstand til dine medlånere, og vask hendene dine når du kommer til oss.  

Vi gleder oss til å se deg her på Stormen bibliotek. Velkommen!

 

Stormen

Ordinære åpningstider:

Man - Tor: 09:00 - 21:00
Fre:           09:00 - 18:00
Lør:           10:00 - 16:00
Søn:          12:00 - 16.00

Pga. koronasituasjonen kan det oppstå endringer i de ordinære åpningstidene. Se åpningstider i toppmeny for oppdatert informasjon.

 

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Fakturaadresse:

Papirfaktura:
Bodø kommune
Regnskapsenheten, ID 2060
Postboks 294
8001 Bodø


Elektronisk faktura:
Vi benytter Visma:
EHF: 9908:972418013

Husk å merke faktura med ID 2060, og ansvarlig person.