Stormen

Unge Stormen media

Gjennom Unge Stormen media har Stormen bibliotek laget et senter for film og formidling. Senteret fokuserer på unges trang og evne til å skape og formidle historier gjennom filmmediet, men også andre visuelle digitale flater.

Unge Stormen media ønsker å inspirere de unge til å bli kjent med filmmediet, skape historier og være en sentral møteplass for film i Nordland.

Vi ønsker å skape og sikre rekrutering til filmbransjen i Nordland i fremtiden, men også være en allmenn formidler av kunnskap om film og medier.

Vi vil skape en møteplass mellom den etablerte bransje og de unge talentene gjennom seminarer, kurs, profesjonelt filmutstyr, sommerskole og opplæring.

Vi er på Instagram, sjekk oss gjerne ut der og har du noen spørsmål så er bare å sende oss en DM.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe om Unge Stormen media:

Koordinator: Charlotte Nyheim

 

Her er ungdommene i Unge Stormen media:

 

KasperEyyooo! Mitt navn er Kasper Holgersen og er 17 år. Jeg går medier og kommunikasjon og jobber på siden med frilanse foto og journalist i avisa Nordland. Sjekk ut instagrammen min!

 

Tamara

Tamara, 17 år. Går på VGS /Medier og Kommunikasjon. Har lyst å jobbe med foto, men er også litt interessert i video. Sjekk min instagram. Hvorfor jeg er med i U.S. Media? Fordi det gir oss sykt gode muligheter til å praktisere kunnskap innenfor medier.

 

Mina

Hei hei, æ heter Mina Lekang Eiterjord og går på Rønvik skole. Æ e 14 år og e interessert i foto. På fritiden lika æ å træn og spill håndball. Æ e en del av USM og synes det e utrolig morsomt å vær med i. Sjekk ut min Instagram.

Elias

Halla. Jeg heter Elias Jonassønn og er 17 år. Jeg går medier og kommunikasjon og holder på med foto og litt video på fritiden. Følg meg på instagram!

Julie

Hei! Jeg heter Julie Celin og jeg er med i styre i Unge Stormen media. Jeg er ei 18-åring gammel jente som interesserer meg innen film/tegning/video og holder på med media. Sjekk ut min Instagram.

Sondre

Halla! Sondre K. Jensen her. Jeg er 15 år og jobber med film og video på fritiden! Se mine videoer på knustkamera.no eller Instagram.

Leo

Hei! Leo Plaketti her, elsker og jobbe med video og redigering. Unge Stormen gir meg nettverket og mulighetene til å nå målene mine enda lettere! Sjekk meg ut på instagram!

 

Stormen

Bibliotekets åpningstider:

På grunn av smittevernhensyn er bibliotekets åpningstider redusert.

Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør:           10:00 - 16:00
Søn:          12:00 - 16:00

 

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00
bibliotek@stormen.no

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Fakturaadresse:

Papirfaktura:
Bodø kommune
Regnskapsenheten, ID 2060
Postboks 294
8001 Bodø


Elektronisk faktura:
Vi benytter Visma:
EHF: 9908:972418013

Husk å merke faktura med ID 2060, og ansvarlig person.