Stormen

Her er styret til Unge Stormen!

Hei, vi er en gjeng ungdommer som er med i styret til Unge Stormen. På denne siden kan du lese mer om hvem vi er og hvorfor vi engasjerer oss i Unge Stormen.

Hvordan kan du bli med i styret til Unge Stormen?
Du må ha vært med i styringsgruppa, vært engasjert og ha et ønske om ta mer ansvar. 
Er det noe du kunne tenkt deg til så er det bare å ta kontakt med oss. 

Hei, æ hete Emma, e 17 år og går forskerlinja på Bodin vgs! Æ e glad i å læs bøker, skriv, vær på konserta og heng med venna. Æ e med i Unge Stormen fordi æ ønska at alle skal kunne ha tilgang til kulturarrangementa og for at man skal ha en lavterskel møteplass. I tillegg lika æ å møt nye folk og arranger arrangementa.

 

Heisan, Jeg heter Johanne og går Vg2 datateknikk og elektronikk på Bodin. Jeg er 17 år og liker å lese, skrive, høre på, og spille musikk. Jeg er med i styre til Unge Stormen for jeg liker å arbeide, elsker å få utfordringer og ha ansvar. Jeg liker også at vi har arrangement for ungdom slik at de har ett fritidstilbud som er gratis! Jeg liker også at Unge Stormen er styrt av ungdom fordi jeg føler at det er mer egnet for ungdom.

Hei æ hete Sigurd å atm e æ 16 år. Æ e litt førr interresert i gaming. Æ går helse å oppvekst vg1. Æ e me i Unge Stormen førdi æ vil ut av huset og bli mere sosial.

 

Hei! Jeg heter Guro, er 16 år gammel og jeg går forskerlinja vg2 på Bodin. Jeg liker å lese, høre på musikk, skrive og gjøre kreative ting. Jeg ble med i styret til Unge Stormen fordi at jeg synes det er gøy å planlegge og arrangere gratise aktiviteter for ungdom. Det er også veldig gøy fordi man blir kjent med mange nye kule folk og man får mange gode opplevelser og minner. 

Hei. Æ hete Truls e 16 år og går Barne- og ungdomsarbeider på Bodø vgs. Æ spilla ishockey og e stor Bodø/Glimt supporter. Æ e med i styret til Unge Stormen fordi æ lika å planlegg arrangementer og føla at d e en stor fordel i livet om man har vært med i noe som dette, fordi d e så mye æ lær og samtidig har æ d utrolig morsomt på både møter og arrangementer. 

Hei! Jeg heter Brage og er 17 år, jeg går påbygg på Bodø videregående skole. Jeg er glad i musikk og gaming. Jeg er med i styre til Unge Stormen fordi jeg liker å være sosial og jeg liker å arbeide. Det er morsomt og planlegge og utføre diverse arrangementer.

Stormen

Åpningstider:

Man - Tors:  08:00 - 21:00 
Fredag:        08:00 - 18:00
Lørdag:        10:00 - 16:00
Søndag:       12:00 - 16.00

(Obs. Barnebiblioteket stenger
kl. 20:00, mandag - torsdag.)

I høytider og i sommerferien gjelder andre åpningstider.
 

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Påpir biblioteksbar:

Trykk her for åpningstider.

 

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Fakturaadresser:

Papirfaktura:
Bodø kommune
Regnskapsenheten, ID 2060
Postboks 319
8001 Bodø


Elektronisk faktura:
Vi benytter Visma:
EHF: 9908:972418013

Husk å merke faktura med ID 2060, og ansvarlig person.