Stormen

FAQ

Enkle spørsmål om Unge Stormen med enkle svar.


Unge Stormen sitt nettverk er basert over SMS, som vil si at du får en SMS på telefon hver gang det skjer noe innenfor dine interessefelt.

Ønsker du å være med i nettverket, trykk på linken nedenfor og du kan direkte legge deg til i de interessefeltene du ønsker å få informasjon om. 

Hva er nettverket?

Nettverket til Unge Stormen består av ungdom mellom 13 - 21 år som er interessert i musikk, teater, media, dans, gaming, litteratur, arrangering, møtesteder, visuell kunst, politikk og mer. 

Hvordan melder jeg meg inn i nettverket?

Du trykker på linken nedenfor, krysser av for hvilke interessefelt du ønsker å være med i og så følger du instruksen videre til du trykker send. Da er du etter kort tid meldt inn i nettverket til Unge Stormen.

Klikk her for å bli med i nettverket!
 

Hva skjer når jeg har meldt meg inn?

Når du melder deg inn i nettverket sender vi ut informasjon om det vi tror du blir å like basert på interessene dine, på SMS til din telefon.

Er jeg tvunget til å delta på noe om jeg skriver meg opp?

På ingen måte. Når du får meldinger er det bare informasjon om kule arrangementer eller ting som skjer på Stormen bibliotek, der arrangører og lignende er på jakt etter ungdommer med interessene du har, eller bare lurer på om du vil være tilskuer/publikumer. Du bestemmer helt selv om du ønsker å delta. 

Hvor mange interesser kan jeg skrive opp?

Du kan skrive opp så mange interesser du vil ha informasjon om! Du kan skrive deg opp på alt fra alle interessene til bare en.

Hvordan melder jeg meg ut?

Om du skulle ønske å ikke få informasjon hos Unge Stormen er det bare å melde seg ut av SMS-tjenesten du er medlem i, ved å sende: "US STOPP" til nr. 26199.
Om du har spørsmål vedrørende dette eller ikke får til å melde deg ut, send en mail til unge@stormen.no, så fikser vi det. 

Koster det noe?    

Nei, det koster absolutt ingen ting!

Hva kan jeg bruke nettverket til?

Nettverket til Unge Stormen kan brukes til så mangt, og Stormen står stort sett disponibelt til alle som vil arrangere ting der! Om du har et band som vil spille konsert, kan nettverket bestå av alt fra lydfolk til publikum. Om du er interessert i fotografi kan du være med å arrangere fotokurs for alle som kunne tenkt seg det! Muligheten ligger der, og alt går an! Det er bare å bruke kreativiteten!

Klikk her for å bli med i nettverket!

Stormen

Åpningstider:

Man - Tors:  08:00 - 21:00 
Fredag:        08:00 - 18:00
Lørdag:        10:00 - 16:00
Søndag:       12:00 - 16.00

(Obs. Barnebiblioteket stenger
kl. 20:00, mandag - torsdag.)

I høytider og i sommerferien gjelder andre åpningstider.
 

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Påpir biblioteksbar:

Trykk her for åpningstider.

 

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Fakturaadresser:

Papirfaktura:
Bodø kommune
Regnskapsenheten, ID 2060
Postboks 319
8001 Bodø


Elektronisk faktura:
Vi benytter Visma:
EHF: 9908:972418013

Husk å merke faktura med ID 2060, og ansvarlig person.