Stormen

Arrangørgruppa

Her kan du lese mer om hva Arrangørgruppa i Unge Stormen driver med. Hvis du selv får lyst til å være med, er det bare å melde seg inn. Bruk da skjema som du finner nederst i artikkelen. 

Hvem er arrangørgruppa?

Arrangørgruppa er de ungdommene som ønsker å være engasjert i Unge Stormen, og de som ønsker å arrangere aktiviteter og bidra med de arrangementene som blir igangsatt. 
Styret og arrangørgruppa møtes en gang i måneden for oppdatering og planlegging.

Ungdommene i arrangørgruppa kan f.eks. ta kontakt med styret og si at de ønsker å arrangere en filmkveld. Da hjelper styret dem med veiledning, planlegging og oppfølgning for å få til dette arrangementet. Ingenting er umulig!

Arrangørgruppa har arrangert veldig mange forskjellige aktiviteter, fra filmkvelder, graffitikurs, filmmaraton, konserter og boksirkel til kunst- og hobbykvelder.

De fleste aktivitetene arrangørgruppa arrangerer eller er med på å arrangere, befinner seg i ungdomsrommet på Stormen bibliotek. Rommet ligger innerst i 2. etasje.
 

Hva gjør arrangørgruppa?

Arrangørgruppa planlegger, arrangerer og bistår i aktivitetene til Unge Stormen.

De blir alltid spurt når Unge Stormen arrangerer et arrangement, om det er noe de har lyst til å hjelpe til med eller gjøre på den dagen.

Da får de spørsmålet om noen av dem kunne tenkt seg til å ta bilder/filme under arrangementet, stå i stand, handle, opp- og nedrigg og mye mer.
 

Hvor ofte må jeg bli med på ting?

Det som er det fine med arrangørgruppa, er at du er med de gangene du har tid, lyst og ønsker å gjøre/bistå med noe som interesserer deg.

Det er valgfritt hver gang du blir spurt om å hjelpe til med noe, om du ønsker å bli med eller ikke. Men du forplikter deg til å minimum være med 5 ganger i løpet av et år på Unge Stormen sine arrangementer. Enten som arrangør av arrangementet eller at du bistår med noe på dagen, som f.eks. opprigg, ta bilder, stå i stand eller andre ting.

Alle som blir med i arrangørgruppa får en egen Unge Stormen genser med sitt navn på og US logoen. Du får også en attest hos koordinator, som en kan bruke i framtidig jobbsøking. Etter avtale med koordinator, kan du også sette henne opp som referanse i jobbsøking. 
 

Hvordan blir jeg med i arrangørgruppa?

Det eneste kravet for å bli med i arrangørgruppa er at du ønsker å bli med og er engasjert. Det er ønskelig at du har vært på noen av Unge Stormen sine arrangementer tidligere.Har du lyst til å bli med, kan du melde deg inn her så tar vi kontakt med deg.
 

Trenger jeg å ha noen kunnskaper/erfaringer fra før av for å bli med?

Nei, det er ingen krav om du må ha noen spesielle skillz for å bli med i arrangørgruppa.

Er det noe du ønsker å lære mer om, f.eks. planlegging av arrangement, stå i stand, ta bilder eller noe annet så får du opplæring av Unge Stormen.
 

Hvor lenge kan du være med?

Målgruppen til Unge Stormen er 13 - 21 år, så du kan være engasjert helt til du er fylte 21 år.

Du er med så lenge du har lyst! 

Om dette hørtes kult ut og du kunne tenkt deg til å vært med i arrangørgruppa så meld deg på i skjemaet under eller ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. 

Kontaktperson er koordinator: Marit Johnsen Kindsbækken
 

Stormen

Åpningstider:

Man - Tors:  08:00 - 21:00 
Fredag:        08:00 - 18:00
Lørdag:        10:00 - 16:00
Søndag:       12:00 - 16.00
 

Barnebiblioteket stenger
kl. 20:00, mandag - torsdag.
 

I høytider og i sommerferien gjelder andre åpningstider.

Ubetjente åpningstider:
Mandag - fredag: 08:00 - 09:00
Onsdager: 13:45 - 15.45
 

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Påpir biblioteksbar:

Trykk her for åpningstider.

 

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

 

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Fakturaadresser:

Papirfaktura:
Bodø kommune
Regnskapsenheten, ID 2060
Postboks 319
8001 Bodø


Elektronisk faktura:
Vi benytter Visma:
EHF: 9908:972418013

Husk å merke faktura med ID 2060, og ansvarlig person.