Stormen

Bodø Rhythm Group

Bodø Rhythm Group (BRG) er et rytmisk ensemble tilknyttet Bodø. Ensemblet ble etablert i 2004 og overført fra Bodø kommune til Bodø kulturhus i februar 2005. I dag er BRG organisert under Stormen bibliotek, og består av musikerne Martin Högberg (gitar), Finn Sletten (trommer) og Christo Stangness (bass).

 

Martin Högberg 

Finn Sletten

 

 

Christo Stangness

 

 

Kontaktinformasjon

Produsent: Eirik Bjarghov
E-post     : eirik.bjarghov@stormen.no
 

Hva driver vi med?

Bodø Rhythm Group gjennomfører prosjekter og konserter i samarbeid med internasjonale, nasjonale og lokale aktører.
 

Av sentrale prosjekter kan vi nevne Sinus Session - en konsertserie på Sinus i Bodø med fokus på å invitere inn kjente og kjære musikere til spennende samarbeidsprosjekter med BRG, samt Bykomponistprosjektet; et flerårig komponistprosjekt som sørger for at byens ensembler får nyskrevet musikk av sentrale komponister av nasjonal og internasjonal størrelse. Her har Frode Fjellehim, Bugge Wesseltoft og John Surman vært bykomponister.

BRG samarbeider i tillegg med en rekke lokale aktører, både profesjonelle og amatører. Her nevner vi blant annet Bodø Sinfonietta, dansekompaniet Moving Art og Bodø Big Band. Artister som BRG har samarbeidet med er blant annet  Unni Wilhelmsen, Nora Brockstedt, Kenny Wheeler, Jan Gunnar Hoff, Bjørn Alterhaug, Terje Nilsen og Håkon Mjåset Johansen for å nevne noen få.

BRG har de siste årene gjort mange konserter for Bodø’s yngste, nemlig 2 og 3-åringer. Disse barnehagekonsertene foregår i Bibliotekets "Eventyrhule".

I løpet av våren 2020 skal BRG spille på flere av byens konsertscener med ulike lokale og nasjonale musikere. Vi deltar også på Bodø Jazz Open i mai 2020 både i Stormen konserthus og som jamband på den intimen barscenen på Piccadilly Pub under festivalen.

 
 
 
Stormen

Gjeldende åpningstider:

Man - Fre  09:00 - 18:00
Lør:           10:00 - 16:00
Søn:          12:00 - 16.00

 

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Fakturaadresse:

Papirfaktura:
Bodø kommune
Regnskapsenheten, ID 2060
Postboks 294
8001 Bodø


Elektronisk faktura:
Vi benytter Visma:
EHF: 9908:972418013

Husk å merke faktura med ID 2060, og ansvarlig person.