Stormen

Bodø Rhythm Group

Bodø Rhythm Group (BRG) er et rytmisk ensemble tilknyttet Bodø. Ensemblet ble etablert i 2004 og overført fra Bodø kommune til Bodø kulturhus i februar 2005. I dag er BRG organisert under Stormen bibliotek, og består av musikerne Martin Högberg (gitar), Finn Sletten (trommer) og Christo Stangness (bass).

 

Martin Högberg 

Finn Sletten

 

 

Christo Stangness

 

 

Kontaktinformasjon

Produsent: Eirik Bjarghov
E-post     : eirik.bjarghov@stormen.no
 

Hva driver vi med?

Bodø Rhythm Group gjennomfører prosjekter og konserter i samarbeid med internasjonale, nasjonale og lokale aktører.
 

Av sentrale prosjekter kan vi nevne Sinus Session - en konsertserie på Sinus i Bodø med fokus på å invitere inn kjente og kjære musikere til spennende samarbeidsprosjekter med BRG, samt Bykomponistprosjektet; et flerårig komponistprosjekt som sørger for at byens ensembler får nyskrevet musikk av sentrale komponister av nasjonal og internasjonal størrelse. Her har Frode Fjellehim, Bugge Wesseltoft og John Surman vært bykomponister.

BRG samarbeider i tillegg med en rekke lokale aktører, både profesjonelle og amatører. Her nevner vi blant annet Bodø Sinfonietta, dansekompaniet Moving Art og Bodø Big Band. Artister som BRG har samarbeidet med er blant annet  Unni Wilhelmsen, Nora Brockstedt, Kenny Wheeler, Jan Gunnar Hoff, Bjørn Alterhaug, Terje Nilsen og Håkon Mjåset Johansen for å nevne noen få.

BRG har de siste årene gjort mange konserter for Bodø’s yngste, nemlig 2 og 3-åringer. Disse barnehagekonsertene foregår i Bibliotekets "Eventyrhule".

I løpet av 2021 har BRG deltatt på flere samarbeidsprosjekter med blant andre Arktisk Filharmoni og artister som Ann-Iren Hansen (10. og 12. mars 2021), Fargespill (juni) og Soetkin Baptist (8.desember på Svømmehallen Scene). Musikerne samarbeidet med Salten friteater om det samiske barnetaeaterstykket Gahtot under årets Musikkfestuke og deltok med musikalske innslag under den kringkastede markeringen av samenfolkets dag 6.februar, som ble sendt fra boksamlingen i 2. etg. i Stormen bibliotek. i tillegg har de produsert flere egne konsertproduksjoner i Stormen Konserthus med solister som: Atle Nymo og Sondre Kleven (13. oktober på Sinus), Jørn Øien og Marit Sandvik (3. desember i Lillesalen). Ut over dette har de også holdt flere lunsjkonserter i Stormen konserthus (neste lunsjkonsert er fredag 15. oktober kl:12:00).

Nå planlegges det en turne i Nord-Norge med spillesteder som Kulturhuset Tromsø, Harstad kulturhus, Stormen Konserthus, Lystgaard i Skjerstad og Teaterkafeen i Mo i Rana, hvor musikkerne samtidig besøker flere av de lokale bibliotekene for å fremføre konserter for inviterte barnehager.

 
 
 
Stormen

Åpningstider:

Man - Tors:  08:00 - 21:00 
Fredag:        08:00 - 18:00
Lørdag:        10:00 - 16:00
Søndag:       12:00 - 16.00

(Obs. Barnebiblioteket stenger
kl. 20:00, mandag - torsdag.)

I høytider og i sommerferien gjelder andre åpningstider.
 

Kontakt biblioteket:

Telefon: 75 55 61 00

E-post: bibliotek@stormen.no

 

Påpir biblioteksbar:

Trykk her for åpningstider.

 

 

Besøksadresse:

Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Fakturaadresse:

Papirfaktura:
Bodø kommune
Regnskapsenheten, ID 2060
Postboks 294
8001 Bodø


Elektronisk faktura:
Vi benytter Visma:
EHF: 9908:972418013

Husk å merke faktura med ID 2060, og ansvarlig person.