One more hooray: Gråstein // 3rdWheel // Fresh Fruit

  • Dato

    01.desember
  • Klokkeslett

    21:30
  • Spillested

    Sinus

Sinus på 90-tallet: Svette rockekvelder, en god eim av øl og sigarettrøyk, rå stemning. Medlemmene i Gråstein, 3rd Wheel og Fresh Fruit har vært gjengangere på Sinus, både på scenen og blant publikum. Nå inviterer de til «One more hooray»!

 

 

GRÅSTEIN
En gruppe bestående av 4 godt voksne og rutinerte ringrever fra ulike deler av Bodø’s musikkmiljø. De spiller gitarbasert rock, med røtter tilbake til 70-tallet. Låtene er selvskrevet, og tekstene på klingende nordnorsk. Gruppa består av Alv O. Bikset på vokal, Jørn Magne Hanssen på bass, Odd Magne Johnsen på gitar og Harald Olaussen på trommer.

 

3rd Wheel

«Menn over 40, gnikker på satans fele», kunne vært en beskrivelse av musikken til 3rdwheel, men slik er det dog ikke. Litt til høyre fra midten i det musikalske bermudatriangelet, folkrock, industriblues og sart pop befinner 3rdwheel seg trygt plassert. Bandet består av 4 herrer, sentralt plassert i livet, Niels Ivar: gitar og sang, Terje: gitar og sang, Mads: trommer, Jørn: bass. 3rdwheel spiller egenprodusert materiale, med engelsk tekst.

Du kan følge 3rdWheel på Facebook her.

 

Fresh Fruit

Fresh Fruit har ikke stått på scenen siden midten av 90-tallet og vil denne kvelden gjennomføre sitt “One more hooray”. Dette blir en unik mulighet til å få høre Bodø-rockens vakre 90-talls sjel. Atter en gang er det behov for hørselsvern og hjertestarter på Sinus - sarte sjeler vær advart! Det vil bli et etterlengtet gjenhør med Fresh Fruits kjente Trashjazzmetalfunkhiphoprock’n’rollreggae- experience.

 

Bandet startet opp som Funny Farm høsten 91 av Terje Hongset (bass) Tore Karlsen (trommer) Jostein Svarstad (gitar) og Ørjan Tverbakk (sang/gitar). Disse rakk å gjøre unna konsert debuten utpå nyåret 92 før Karlsen sluttet. Han ble erstattet med Roger Johansen i en kort periode, samtidig som de skiftet navn til Fresh Fruit. Johansen forsvant etter noen dager ut i jazzens verden og ble i slutten av september 92 erstattet av Mads Toftebakk. Dette oppsettet debuterte på Bertnesrocken 92 i Mørkvedhallen 9/10-92.

 

Anbefalinger

Stormen

Åpningstider:

Konserthuset åpner 1 time før arrangementer.

Generell åpningstid:
Man-Fre: 09:00-16:00
Lørdag: 12.00-15.00
Søndag: stengt

Besøksadr: Stormen Konserthus, Storgata 1B, 8006 Bodø

 

Billett- og informasjonsskranke:

Telefon: 75 54 90 10
billettsalg@stormen.no

Fakturamottak:

Vi ønsker å motta faktura som EHF. Vi benytter Visma, og har følgende elektronisk adresse:
9908:987181338

Faktura på papir skal sendes til:
Stormen Konserthus Bodø KF
Regnskapsenheten
Postboks 294
8001 Bodø

Org.nr: 987181338

Hovedsamarbeidspartner Konserthuset