Dara O'Briain

  • Dato

    27.januar
  • Klokkeslett

    18:30
  • Spillested

    Store sal

Første halvår i 2019 setter A Comic Soul opp en Europaturné med Irlands mest suksessfulle eksportvare ved siden av Guinness og whisky, nemlig komikeren og programlederen Dara O´Briain!

Europaturneen starter 26. januar i Tromsø, og avsluttes i Amsterdam den 26. mai. På veien stopper han selvsagt innom alle de store, norske byene.

- Sist Dara O´Briain var i Norge ble billettene revet bort, så vi er derfor veldig fornøyde med å kunne meddele at han stopper i enda flere byer i Norge denne gangen, sier Sindre Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Komikeren og programlederen Dara O´Briain har i årevis blitt kalt ”Englands mest populære ire,” og har vært fast inventar på Live at the Apollo minst like lenge.
Hans sylskarpe kommentarer, hans humoristiske intelligens og hans egne, underfundige måte å se på samfunnet rundt oss, har gjort Dara O´Briain til en av verdens mest populære komikere.
Siden 2005 har han hatt Jon Almaas sin rolle i BBC-programmet ”Mock the Week” – den originale versjonen av Nytt På Nytt, og han er naturlig nok en hyppig gjest på de populære programmene QI og Would I Lie To You på samme kanal.

Det er likevel ikke bare Daras fantastiske humor som gjør at en av verdens største kringkastere har for vane å lene seg på ham. Han er også BBC’s talsperson for ”Science and Space” og leder kanalens maratonsendinger hver gang britenes astronauter gjør nye ”stønt” i verdens rommet. Hans entusiastiske interesse for vitenskapen kommer tydelig frem i en fantastisk dokumentar hvor han intervjuer Stephen Hawking. Se intervjuet her.
Dara var dessuten programlederen i den britiske utgaven av The Apprentice gjennom 5 år, men der stopper også alle likhetstrekk med Donald Trump :-D!

Forrige gang den hysterisk morsomme mannen besøkte oss her på berget var i forbindelse med hans forrige Europaturné i 2013. Alle show ble utsolgt. Overalt. I Oslo, Bergen, Stockholm, Amsterdam, Antwerpen... Alle.
Med unntak av Tromsø. Der lå 5% av billettene igjen.

”If we were truly created by God, why do we occasionally bite the insides of our mouths?”

Anbefalinger

Stormen

Åpningstider:

Konserthuset åpner 1 time før arrangementer.

Generell åpningstid:
Man-Fre: 09:00-16:00
Lørdag: 12.00-15.00
Søndag: stengt

Besøksadr: Stormen Konserthus, Storgata 1B, 8006 Bodø

 

Billett- og informasjonsskranke:

Telefon: 75 54 90 10
billettsalg@stormen.no

Fakturamottak:

Vi ønsker å motta faktura som EHF. Vi benytter Visma, og har følgende elektronisk adresse:
9908:987181338

Faktura på papir skal sendes til:
Stormen Konserthus Bodø KF
Regnskapsenheten
Postboks 294
8001 Bodø

Org.nr: 987181338

Hovedsamarbeidspartner Konserthuset