Teateråtte Teatersport for nybegynnere

 • Dato

  08.november
 • Klokkeslett

  13:00
 • Spillested

  Litteratursalen

Er du mellom 13 og 20 år og elsker å tulle, herje og leke? Da må du melde deg på nybegynnerkurs i teatersport med Hilde Hellem Kvig. Hilde hadde sitt første møte med teatersport i 2003 og har ulike teaterstunt på samvittigheten! Hun var med-arrangør for Hammarn teatersportgruppe i 2014. Hun har også vært dommer på uttaket til Junior NM i teatersport i Bodø. 

PS: Alle er velkommne, om du er helt fersk eller erfaren med teatesport har det ingenting og si. Og det er bare 12 ledige plasser, så det er bare å melde seg på fortest mulig!

Teatersport for nybegynnere – kl. 13:00 – 16:00
Ta med fleksible klær
Instruktør: Hilde Hellem Kvig
Påmelding: tirilvoldhansen@gmail.com 
Innhold: Telefon nr, alder og navn.

Teateråtte er et Unge Stormen-konsept som går ut på å skape noe teaterrelatert i stormen den åttende i hver måned. Det kan være alt mulig, fra teatersport til teaterkurs. Unge Stormen er et nettverk som består av ungdommer som har meldt sin interesse om å bidra til et rikt kulturliv i Bodø. La oss få vite om dine interesser og hva du kan bidra med, så du kan bli spurt neste gang noen i nettverket trenger en som deg!
www.stormen.no/ungestormen

Anbefalinger

 • bilde av Abid Raja samt bokomslag av boka hans Min Skyld

  21. mai 14:00

  Bokbad med Abid Raja

  Tidligere kulturminister Abid Raja er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende. Hans liv har handlet mye om det motsatte: Om å skjule smertene og handikappet han ble ...

 • Bilde av Freud sammen med to kvinner. De er ute på en balkong.

  24. mai 18:00

  Tirsdagsfilmen: Sigmund Freud - a jew without God

  24. mai viser Bodø Filmklubb i samarbeid med Stormen bibliotek, en film om den kjente nervologen og legen Sigmund Freud. Filmen er laget i Frankrike i 2020.

 • 28. mai 12:00

  Aspåskoret

  Lørdag 28 mai kl 12:00 gjør Stormen bibliotek et unntak for alle regler, og inviterer til en 30 minutters minikonsert i boksamlingen i 2 etasje, med svenske Aspåskören fra tetts...