Seminar for artister Bolarm 2016

 • Dato

  15.oktober
 • Klokkeslett

  10:00
 • Spillested

  Litteratursalen

 

Bolarm i samarbeid med Rytmisk Kompetansenettverk i Nord og Antihype inviterer til seminardag for artister. Alle kursene er gratis og åpen for alle.
 
Stormen Bibliotek, Litteratursalen
 
10:00-10:45 - BOOKING
Hvordan skaffe seg spillejobber på festivaler og konsertsteder. Hva er lurt og hva er ikke så lurt å gjøre for å få spillejobb? Q&A med noen av landets ledende arrangører.
 
Ordstyrer: Fredrik Forssman fra RYK og KOFOR. Fredrik har lang erfaring fra rockebransjen fra blant annet Rockefeller og Megafon booking/management. Han er nå leder i KOFOR i Tromsø.
I panelet: Bo Terje Hustoft (Rockefeller) og Thomas Ryjord (Trondheim Calling)
 
Bo Terje Hustoft har de siste 15 årene jobbet med booking for Auditorium AS. Auditorium AS er driftsselskapet bak Oslo-scenene Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene. Til sammen leverer Auditorium AS mange hundre konserter i året med både up-and-coming-artister og store, etablerte navn til de tre scenene. Scenen Rockefeller er den lengstlevende av de tre, og har en over 30 år lang historie bak seg. Rockefeller er både kjent og anerkjent her hjemme så vel som ute i verden, og å holde konsert der blir sett på som en svært viktig milepæl i norske artisters karrierer.
 
Thomas Ryjord er festivalsjef for musikkonferansen Trondheim Calling som ble etablert i 2011, og startet opp artistbyrået Polar Artist i 2007 og jobbet der fram til 2015, blant annet som manager for Team Me.
 
11:00-11:45 - AVTALER
Det er ikke alltid lett å vite hvilke kontrakter og papirer som er viktig å ha på plass for deg som artist. Fredrik Forsmann (Kompetansesenter for rock i Nord-Norge (KOFOR)) gir deg en oversikt over alt fra TONO til bandkontrakter som er obligatorisk om du ønsker å satse i musikkbransjen
 
12:00-12:45 - ARTIST DIY
Plateselskapet Audun og Thomas deler av egne erfaringer og gir tips til hva som må til for å få oppmerksomhet rundt din musikk.
 
12:45 - 13.45 - Lunsj
 
Stormen Konserthus, Store sal
14:00-15:00 - CLINIC/MASTERCLASS
Lær fra noen av landets beste musikere! Bugge Wesseltoft (tangenter og elektronikk), Håkon Kornstad (saksofon og vokal, opera), Live Maria Roggen (vokal, jazz), Oddrun Lilja (gitar) og Sanskriti Shrestha (tabla) gjør konsert i Stormen konserthus lørdag kveld og tar seg til til å lære bort litt om hvordan en kan bli gode musikere. Er det noe du lurer ang det å spille piano, saksofon, gitar, tabla eller det å synge er dette en god anledning å spørre noen av de aller beste i klassen.
 
Påmelding: http://www.ryk.no/bolarm-seminar-for-artister/

 

Anbefalinger

 • bilde av Abid Raja samt bokomslag av boka hans Min Skyld

  21. mai 14:00

  Bokbad med Abid Raja

  Tidligere kulturminister Abid Raja er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende. Hans liv har handlet mye om det motsatte: Om å skjule smertene og handikappet han ble ...

 • Bilde av Freud sammen med to kvinner. De er ute på en balkong.

  24. mai 18:00

  Tirsdagsfilmen: Sigmund Freud - a jew without God

  24. mai viser Bodø Filmklubb i samarbeid med Stormen bibliotek, en film om den kjente nervologen og legen Sigmund Freud. Filmen er laget i Frankrike i 2020.

 • 28. mai 12:00

  Aspåskoret

  Lørdag 28 mai kl 12:00 gjør Stormen bibliotek et unntak for alle regler, og inviterer til en 30 minutters minikonsert i boksamlingen i 2 etasje, med svenske Aspåskören fra tetts...