Nordisk Teaterfestival Åpningsforestilling: Forandring Fryder

 • Dato

  14.mai
 • Klokkeslett

  20:00
 • Spillested

  Litteratursalen

Bodø Ungdomsteater viser teaterstykket Forandring Fryder av Sunniva Lovise Harboe. Dette er åpningsforestillingen under Nordisk Teaterfestival som arrangeres i Stormen Bibliotek 14. - 18. mai.

 

Dagen er her, den dagen de har snakket om så lenge. De har gledet seg sånn, men nå føles det hele som et slag i magen. Det er siste skoledag, plutselig gikk tida litt for fort.


Sju ungdommer kommer til å eksponere tankene sine, nå skal dere få se hvem de er, hva de er redde for, og hva de drømmer om.


Adam: Lasse Skindlo
Anna: Andrea Steen Hernes
Henrik: Simen Andreas Vorren-Georgsen
Karsten: Matias Bjune Pedersen
Lisa: Karoline Johansen
Lone: Mathilde Tophøj
Maia: Maiken Fredrikke Vembre
Regi: Siri Vembre
Regiass./lyd: MartheVembre
Lys: Anders Mevold

Dette er åpningsforestillingen av Nordisk Teaterfestival som går av stabelen i Stormen Bibliotek mellom 14. - 18. mai.

 

 

Eg heiter Sunniva Lovise Harbo. Eg er 21 år gammal frå Bryne, ein liten by 40 minutt sør for Stavanger. Byrja på drama som 9-åring, og teater har sidan vore ein av mine største lidenskapar. Som person har eg ein genuin interesse for andre mennesker, og elsker å stupe inn i andres sinn. Kanskje er det difor det føles så naturlig for meg å skrive om dei?

Anbefalinger

 • Bilde av Freud sammen med to kvinner. De er ute på en balkong.

  24. mai 18:00

  Tirsdagsfilmen: Sigmund Freud - a jew without God

  24. mai viser Bodø Filmklubb i samarbeid med Stormen bibliotek, en film om den kjente nervologen og legen Sigmund Freud. Filmen er laget i Frankrike i 2020.

 • 28. mai 12:00

  Aspåskoret

  Lørdag 28 mai kl 12:00 gjør Stormen bibliotek et unntak for alle regler, og inviterer til en 30 minutters minikonsert i boksamlingen i 2 etasje, med svenske Aspåskören fra tetts...