Lån en Bodøværing - onsdager

 • Dato

  24.august
 • Klokkeslett

  18:00
 • Spillested

  Gata, 1. et. - oppmøte

Nå blir det mulig å låne mer enn bøker og filmer på Stormen bibliotek. Hver onsdag kan du låne deg en sprell levende bodøværing!

Det er Bodø Røde Kors, Stormen bibliotek og Bodøs 200-årsjubileum som har gått sammen om dette prosjektet, der målet er at folk i Bodø lettere skal bli kjent med hverandre over språkbarrierer og kulturelle kløfter. Det skal skje ved at det hver onsdag står innfødte og innflyttede bodøværinger klare til å bli "lånt ut" til folk som er nye i byen og ønsker å bli kjent med noen her.

Vi møtes til samtale mellom kl. 18 og 19.

Alle som har lyst til å la seg låne ut en onsdag eller flere, kan ta kontakt med tone.magnussen@gmail.com for å sette seg på lista.

Les mer om tilbudet her.

 

Anbefalinger

 • bilde av Abid Raja samt bokomslag av boka hans Min Skyld

  21. mai 14:00

  Bokbad med Abid Raja

  Tidligere kulturminister Abid Raja er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende. Hans liv har handlet mye om det motsatte: Om å skjule smertene og handikappet han ble ...

 • Bilde av Freud sammen med to kvinner. De er ute på en balkong.

  24. mai 18:00

  Tirsdagsfilmen: Sigmund Freud - a jew without God

  24. mai viser Bodø Filmklubb i samarbeid med Stormen bibliotek, en film om den kjente nervologen og legen Sigmund Freud. Filmen er laget i Frankrike i 2020.

 • 28. mai 12:00

  Aspåskoret

  Lørdag 28 mai kl 12:00 gjør Stormen bibliotek et unntak for alle regler, og inviterer til en 30 minutters minikonsert i boksamlingen i 2 etasje, med svenske Aspåskören fra tetts...