Film ekstrem feat. Nødutgangfestivalen

 • Dato

  06.oktober
 • Klokkeslett

  19:00
 • Spillested

  Litteratursalen

Denne høsten har Stormen bibliotek inngått samarbeid med Bodø Filmklubb om filmvisninger i biblioteket. Tirsdag er også Nødutgangfestivalen koblet på og resultatet blir en sjangeroverskridende filmvisning.

Mouches Volantes og Carolina Diaz serverer multimedia før filmklubbens visning i Stormen bibliotek. Kunstfilm av Diaz, akkompagnert med live musikk av Mouches Volantes.

Nødutgangfestivalen og Bodø filmklubb presenterer sammen en visning av japansk avantgardefilm regisert av Shinya Tsukamoto. Heftig lyd og bilde er garantert.
 

Arrangementet er gratis. Aldersgrense 15 år.

 

Anbefalinger

 • Bilde av forfater og bokcover

  18. mai 19:00

  Bokbad - Jorid Mathiassen

  Det Vilde Ord og Stormen bibliotek inviterer til bokbad med Jorid Mathiassen, forfatter av «Der hvite liljer vokser», en underholdningsroman med handling fra Nordland.

 • bilde av Abid Raja samt bokomslag av boka hans Min Skyld

  21. mai 14:00

  Bokbad med Abid Raja

  Tidligere kulturminister Abid Raja er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende. Hans liv har handlet mye om det motsatte: Om å skjule smertene og handikappet han ble ...

 • Bilde av Freud sammen med to kvinner. De er ute på en balkong.

  24. mai 18:00

  Tirsdagsfilmen: Sigmund Freud - a jew without God

  24. mai viser Bodø Filmklubb i samarbeid med Stormen bibliotek, en film om den kjente nervologen og legen Sigmund Freud. Filmen er laget i Frankrike i 2020.