Brettspillkveld Dungeons & Dragons spesial

 • Dato

  17.november
 • Klokkeslett

  18:00
 • Spillested

  Kreativt verksted, 3. etasje

Tirsdag 17. november arrangerer Nerdgazm nok en brettspillkveld i Stormen Bibliotek.

Liker du å improvisere, utforske en ny verden eller å bekjempe skumle mostre? Da er Dungeons & Dragons spillet for deg! 

Dungeons & Dragons er et såkalt «Penn og Papir» spill som baserer seg på spillernes kreativitet og rulling av terninger. Spillet har ingen grenser utenom det den angitte GM (Game master) bestemmer. Som spiller vil du ta kontroll over en karakter som har egne mål og ønsker som du bestemmer! Er du en kriger fra skyggelandet eller kanskje bare en apoteker som er kommet utenfor en rekke tilfeldigheter som har ført deg dit du er i dag? Dette bestemmer bare du!

På selve kvelden vil du ha mulighet til å velge mellom en rekke ferdig lagde karakterer som du har lyst til å spille. Du bestemmer selvfølgelig selv hva slags personlighet og mål din karakter har. Ut fra hvor mange som kommer ser vi om det blir en eller to grupper.

Alle er velkommen fra 18:00 og utover, ta med en venn og ha det gøy!

Hvis det skulle være noen spørsmål er det bare å spørre i vei! 


Nergazm er et konsept utviklet av Unge Stormen, som er et nettverk for alle ungdommer som ønsker å bruke Stormen bibliotek. Nettverket består av ungdommer som har meldt sin interesse om å bidra til et rikt kulturliv i Bodø. La oss få vite om dine interesser og hva du kan bidra med, så du kan bli spurt neste gang noen i nettverket trenger en som deg.

Anbefalinger

 • Bilde av forfater og bokcover

  18. mai 19:00

  Bokbad - Jorid Mathiassen

  Det Vilde Ord og Stormen bibliotek inviterer til bokbad med Jorid Mathiassen, forfatter av «Der hvite liljer vokser», en underholdningsroman med handling fra Nordland.

 • bilde av Abid Raja samt bokomslag av boka hans Min Skyld

  21. mai 14:00

  Bokbad med Abid Raja

  Tidligere kulturminister Abid Raja er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende. Hans liv har handlet mye om det motsatte: Om å skjule smertene og handikappet han ble ...

 • Bilde av Freud sammen med to kvinner. De er ute på en balkong.

  24. mai 18:00

  Tirsdagsfilmen: Sigmund Freud - a jew without God

  24. mai viser Bodø Filmklubb i samarbeid med Stormen bibliotek, en film om den kjente nervologen og legen Sigmund Freud. Filmen er laget i Frankrike i 2020.