Av Historisk Grunn

  • Dato

    31.august
  • Klokkeslett

    18:00
  • Spillested

    Stormen Bibliotek

Av Historisk Grunn er en forestilling om en potensiell norsk dansehistorie og koreografiske verk som kunne ha blitt skapt.

Tre unge koreografer har intervjuet et 20-talls andre norske koreografer med lang fartstid, om prosjekter som en gang har blitt planlagt eller tenkt på, men som av ulike årsaker har blitt liggende i skuffen. I Av Historisk Grunn tar de for seg disse potensielle verkene og danner en egen selvstendig forestilling.

De aller fleste kunstverk blir jo i grunn aldri realisert, som det meste annet. Verden er proppfull av ting som aldri har blitt noe av. Visjoner som aldri ble satt ut i live, forventninger som ikke enda har innfridd og ideer som aldri har blitt tenkt på en gang. De svirrer rundt og bare venter på å bli plukket opp og forankret til virkeligheten. Som små sorte hull fyker de rundt rett utenfor vår kollektive bevissthet. Ved hjelp av våre manende bassgitarer og dansende kropper håper vi å komme nærere noen av disse potensialitetene i forestillingen Av Historisk Grunn!

Forestillingen finner sted i et stort telt utenfor Stormen Bibliotek.

Anbefalinger