Gavekortet som underholder

De kan brukes til alt som skjer i Stormen og har ingen grenser for verdi. Dessuten er dette gaven til den som har alt.

Høsten er i ferd med å gi etter for vinteren, og byen får gjennomgå av en salig blanding av vilter vind, snø, regn, og hagl i alle tenkelige retninger. Som Bodøværinger trekker vi lua litt ekstra godt ned over ørene, godt vante med både mørke og motvind.

Til tross for at det er kaldt og mørkt ute, finner vi både lys og varme i billettskranken på Stormen Konserthus. To blide damer, Marianne Hammersten og Ann-Kristin Sørensen, er travelt opptatt med å hjelpe nysgjerrige kunder med billetter til vinterens begivenheter. Det går unna i et stadig høyere tempo.

- Høsten er jo høysesong hos oss! Vi trives med den hektiske hverdagen, og møter så mange hyggelige mennesker, smiler Marianne.

Gi opplevelser i gave
Bak dem henger et stort, svart banner med budskapet «Gi gode opplevelser i gave – få gode opplevelser tilbake».

– Enkelt og greit, gavekort, forklarer Marianne. De kan brukes til alle konserter og forestillinger i Stormen, og har ingen grenser for verdi. Det er den perfekte gaven til den som har alt, legger hun til.

Det er nemlig opplevelsene som står i sentrum på konserthuset. Denne høstsesongen er det over 120 publikumsarrangement på fire måneder. Det tilsvarer tilsammen 84 ansatte i sving, og flerfoldige tusen antall solgte billetter. Det syder av aktivitet i hver krik og krok i bygget.

Innholdsrikt vårprogram
Vårsesongen kan også skilte med et solid program – allerede er mange av vårens høydepunkter satt. Vi har mye fint, tankevekkende og underholdende i vente framover.

- Her finnes noe for enhver smak; blant annet komikeren Jimmy Carr fra Storbritannia, og Riksteatrets barneforestilling med Kardemomme by. Og så har vi jo selveste Ingrid Bjørnov med pianokonsert, og på Sinus finner du både Vamp og The Dogs – for å nevne en liten brøkdel, anerkjenner Ann-Kristin.

De er ikke i tvil om hva de skal anbefale til de som er på leting etter julegaven til den som har alt:

- Mange kommer innom for å kjøpe billetter i julegave, men det er ikke alltid så enkelt å velge. Da er gavekort et lurt alternativ. Med en varighet på to år, er man garantert å finne en opplevelse man ikke ville vært foruten. Alle er hjertelig velkommen hit!

Vil du gi en god opplevelse i gave? Gavekort fås kjøpt i billettskranken i Stormen Konserthus, eller du kan trykke her.

Stormen

Åpningstider:

Konserthuset åpner 1 time før arrangementer.

Generell åpningstid:
Man-Fre: 09:00-16:00
Lørdag: 12.00-15.00
Søndag: stengt

Besøksadr: Stormen Konserthus, Storgata 1B, 8006 Bodø

 

Billett- og informasjonsskranke:

Telefon: 75 54 90 10
billettsalg@stormen.no

Fakturamottak:

Vi ønsker å motta faktura som EHF. Vi benytter Visma, og har følgende elektronisk adresse:
9908:987181338

Faktura på papir skal sendes til:
Stormen Konserthus Bodø KF
Regnskapsenheten
Postboks 294
8001 Bodø

Org.nr: 987181338

Hovedsamarbeidspartner Konserthuset