FAQ

Enkle spørsmål med enkle svar.

Unge Stormen sitt nettverk har tidligere vært basert over mail, der vi har sendt ut alle henvendelser og informasjon gjennom mail.

Per i dag har hele nettverket blitt lagt over i 13 ulike Facebookgrupper, der hver enkelt person i nettverket har blitt lagt inn i sitt eller sine interessefelt. Ønsker du å være med i nettverket, kan du sende Unge Stormen en mail om hvilke interessefelt du ønsker å bli lagt inn i så legger vi deg fortløpende til.

Eller så kan du selv søke opp Facebookgruppene og legge deg selv til, så godkjenner vi deg fortløpende. Har du ikke Facebook eller ikke ønsker å bli kontaktet gjennom disse gruppene, send oss en mail med ønsket kontaktmetode, så ordner vi det.

Klikk her for å bli med i nettverket!

Hva er nettverket?

Nettverket til Unge Stormen består av ungdom mellom 13-21 år som er interessert i musikk, teater, media, dans, gaming, litteratur, arrangering, møtesteder, mat, visuell kunst, politikk og mer. 

Hvordan melder jeg meg inn i nettverket Unge Stormen?

Dukan legge deg til i Facebookgruppene du finner ved å søke på "Unge Stormen" på Facebook. Om du ikke har Facebook, sender du oss en mail på unge@stormen.no og forteller oss hvilke interesser du er interesserte i! Dette noterer vi oss, og sender deg mail hver gang det skjer noe hos oss vi tror du liker.

Hva skjer når jeg har meldt meg inn?

Når du melder deg inn i nettverket sender vi ut informasjon om det vi tror du blir å like basert på interessene dine, i de ulike facebook gruppene.

Er jeg tvunget til å delta på noe om jeg skriver meg opp?

På ingen måte. Når du får mailer er det bare informasjon om kule arrangementer eller ting som skjer i Stormen der arrangører og liknende er på jakt etter ungdommer med interessene du har, eller bare lurer på om du vil være tilskuer/publikumer. Du bestemmer helt selv om du ønsker å delta. 

Hvor mange interesser kan jeg skrive opp?

Du kan skrive opp så mange interesser du vil ha informasjon om! Du kan skrive deg opp på alt fra alle interessene til bare en.

Hvordan melder jeg meg ut?

Om du skulle ønske å ikke få informasjon hos Unge Stormen er det bare å melde seg ut av Facebookgruppene du er medlem i. Om du har meldt deg inn via mail kan du sende mail til oss og si hvilke interesser du ikke vil få mer informasjon om.

Koster det noe?    

Nei, det koster absolutt ingen ting!

Hva kan jeg bruke nettverket til?

Nettverket til Unge Stormen kan brukes til så mangt, og Stormen står stort sett disponibelt til alle som vil arrangere ting der! Om du har et band som vil spille konsert, kan nettverket bestå av alt fra lydfolk til publikum. Om du er interessert i fotografi kan du være med å arrangere fotokurs for alle som kunne tenkt seg det! Muligheten ligger der, og alt går an! Det er bare å bruke kreativiteten!

Klikk her for å bli med i nettverket!

Stormen

Åpningstider Biblioteket

Man-Tor: 08:00-21:00
Fre:         08:00-18:00
Lør:         10:00-16:00
Søn:        12:00-16:00

 

Barneavdelingen stenger kl. 20:00
(gjelder mandag-torsdag)

 

Skrankene er ubemannet i følgende tidsrom:

 

Man-Fre: 08:00-09:00
Ons:        13:45-15:45

 

Besøksadr: Stormen bibliotek, Storgata 1A, 8006 Bodø

Postadr: Postboks 289, 8001 Bodø

Kontakt Stormen bibliotek:
Telefon: 75 55 61 00
bibliotek@stormen.no

Åpningstider Konserthuset

Konserthuset åpner 1 time før arrangementer.

 

Generell åpningstid:
Man-Fre: 09:00-16:00
Lørdag: 12.00-15.00
Søndag: stengt

Besøksadr: Stormen Konserthus, Storgata 1B, 8006 Bodø
Fakturaadr: Stormen Konserthus, Postboks 294, 8001 Bodø
Org.nr: 987181338
 

Informasjon og billettluke:
Telefon: 75 54 90 10
billettsalg@stormen.no

Hovedsamarbeidspartnere Konserthuset